Giriş yap
U.L.A.Ş (Yeni Klip + Parça)
AdanaRap - Yeraltı Haberler -Albümler / Forum :: TÜRKÇE RAP ~ UNDERGROUND :: Multimedya :: Albüm & Mp3
1 sayfadaki 1 sayfası
U.L.A.Ş (Yeni Klip + Parça)
Yaklaşık 1 ay önce oldukça ilgi çeken son albümü "Olduğum Gibi"yi dinleyicileri ile paylaşan U.L.a.Ş ve ekibi Peak Music Production çalışmalarına
hızla devam ediyor. Son albümünden "Yaşayan Bir Şehir" isimli şarkıya bir Peak Music Prodüksiyonu olarak çekilen klibin yanısıra albüm dışı süpriz
bir şarkıyı da dinleyenleriyle paylaşıyor U.L.a.Ş. Cemiyetim Çekecek Resmi isimli şarkının alt yapısı Peak Music'ten Faruk UYAN'a, edit ve miks
işlemleri Peak Music bünyesinden Oğuzhan Hazar ARTIŞ'a ait. Şarkıdaki canlı gitarlar ise bir başka Peak Pro. üyesi Emin BAYRAKTAR tarafından çalınıp,
kayıt edilmiş. Sizlere U.L.a.Ş'ın son albümünden yeni video klibi YAŞAYAN BİR ŞEHİR ve albüm dışı süpriz bir şarkı olan CEMİYETİM ÇEKECEK RESMİ adlı
çalışmasını sunuyoruz... iyi dinlemeler (www.ulasonline.com)
Yaşayan Bir Şehir(Klip) : Download
Yaşayan Bir Şehir(Klip) Alternatif : Download
Yaşayan Bir Şehir(Klip) Online : Online İzlemek İçin.
Cemiyetim Çekecek Resmi(Yeni Şarkı) : Şarkıyı İndirmek İçin Tıklayınız
Cemiyetim Çekecek Resmi(Yeni Şarkı) Alternatif Link : Şarkıyı İndirmek İçin Tıklayınız.
Cemiyetim Çekecek Resmi > Alternatif Link2
Tüm Video ve Mp3lerin Şifreleri ulasonline.com' dur.
Similar topics
» Knock Out & JBX - Asi Korsan [ Yeni ]
» Logic'ten 2 Yeni Track!!
» Insomnia - Ben Pes Edemem[Single] [Yeni]
» Logic'ten 2 Yeni Track!!
» Insomnia - Ben Pes Edemem[Single] [Yeni]
AdanaRap - Yeraltı Haberler -Albümler / Forum :: TÜRKÇE RAP ~ UNDERGROUND :: Multimedya :: Albüm & Mp3
1 sayfadaki 1 sayfası