Giriş yap
K.İ.T.S Hakkında!
1 sayfadaki 1 sayfası
K.İ.T.S Hakkında!
HABER 1
Ben yeni bir albüm için sizin bilmediğiniz meşâkkate katlanıyorum.Hiçbiriniz bu albümlerin nasıl hazırlandığını.kolay mı zor mu olduğunu bilmiyor.Ama bol işkembeden sallamasını çok iyi becerenler var.13 sarkılık albümü beğenmeyip,aceleye getirdiğimi de düşünen var.Hatta hadsizlik yapan ve ”paranız mı bitti” diyen saplar da var.halbuki bilinmesi gereken paranın problem hicbir zaman olmadığı.Ben bir insanım ve album yapmak için ben de çaba sarfediyorum.Bunu kendim için ve sevenlerim için yapıyorum.Her seneye 1 album yetiştiriyorum ve bu albumlerin turnelerini de kendi cebimden ödeyerek yapmaya calışıyorum.gidebildiğim kadar uzağa ,fazla yere gitmeye çalışıyorum,kliplere para yettirmeye çalışıyorum.Bana kalsa evimde oturur ne konser veririm ne de albüm için kasarım.Allah’a şükür mevcudiyetimiz ganidir.
Bu nedenle belirtmek isterim ki; sagopa kajmer kafasına göre doğrusunu icra edecektir.Ben albüme 13 şarkı sözü vermiştim üzerine 3 şarkı daha yaptım ama bunlar üzerine o 3 bonus şarkıyı sırf bu mentaliteyi güden hayırsız dinleyicilerim nedeniyle vermiyoprum albümden çekiyorum.Böylelikle o 3 şarkıyı sonraki albüme koyarım,hayırlısı olsun.
toplam 13 şarkı lık albüm ,limited edition olacak.ama benden ne ep bekleyin ne de bonus şarkı.yetti artık.Ben dinleyicilerim için neler çekerken onlar neler düşünüyor.
sevenlerim zaten benden gelecek 1 şarkıyla bile yetinebilir.Onlar ,albüm çıksında ne olursa olsun derken bazıları da saçmalıyor.saçmalayanların bir daha saçmalamaması için sürprizlerin tamamını geri çekiyorum.ilk 5 bin limited edition olacak.
albüm bitmiş durumda.Zaten bitik hali size 10 sene yetecektir.fazlasını geri çekiyorum.
kurunun yanında yaşlar da telaş yaptı lakin herşeyin onların istediği gibi olmayacağını bilsinler.
HABER 2
Sagopa Kajmer Says: ( YENİ )
Şubat 7th, 2008 at 6:23 am
albumun tarihi ile ilgili sorulara açıklık getirelim.
ilk önce ikimizi anlatan birşey adlı albümün yeni video klibi olan ”kendim için” yayına girecek.bu klibin ardından albüm çıkış evresine girecek.herşeyi disiplinli ve sırayla yapmamız icabediyor.sabrınız için teşekkür ederim.
henüz düet albüm hala satılıyorken bu denli aceleci olmak yanlış.ama yine de belirtmek isterim çok kısa bir zaman sonra tam güzel zamanda albüm çıkacak,hadi hayırlısı.
sonucta her sene bir albüme kavuşuyorsunuz,ne güzel bir durum.
olacağını bildiğiniz şeyler için kuruntular içine girmeyin.olacak deyin bekleyin.değeceğine bildiğiniz şeyler için zanda bulunmayın,değecek deyin heyecanlanın.ne güzel bir durum.
HABER 3
Sevgilerrrrrrr…..
selam
kötü insanları tanıma senesi adlı albüm nihayet tamamlandı.şimdi rutin işlemlerin zamanı.biz bu işlemleri hallederken sizlerde televizyonda yeni video klibi seyredecek ve onunla şimdilik gönlünüzü rahatlatacaksınız.sizlere album bittikten sonraki görüşlerimi yazmak isterim.
öncelikle benden yeni bir stil beklemeyin.ben her zamanki adamım,her zamanki müzik,her zamanki lirikalite ve her zamanki durgunluk.albüm bana her zamanki hissi veriyor.amerikayı yeniden keşfedeceğime keşfettiklerimi geliştiriyorum .benim müziğim sıradanlıktan ibaret.şarkılarımın içindekiler hiç de sıradan değil.böylelikle hoş bir denge kuruyorum.seven daima sever sevmeyen yaklaşmasın diyelim.
albüm bana soracak olursanız güzel bir albüm,içime sinmiş bir albüm.müzikal açıdan her zamanki tarz var,lirikal açıdan çok karışık.herbiri kendi arasında anlam taşıyan dizelerden oluşuyor.bu sefer yazdıklarımı anlamanız daha da zor.yalnız anladıkça çok seveceksiniz.yabancı kelimelerden gayet uzak kalındı.arada bir karşınıza çıkacak olsa da bu çeşni sizin tadınızı bozmayacak emin olun.albümün içinde ona buna sataşma ,diss vs gibi saldırgan şeyler yok.fakat cümleleri analiz ederken şurda şuna burda buna gibi birçok yakıştırmalar olabilir.ben yine de baştan söyleyeyim albümde sataşma dalaşma yok.bazı insanlar akıllarında kurdukları senaryoları hayata geçirme pahasına öyle adice hikayeler yazıp ona buna dağıtıyorlar ki,kimileri de bu gibi şeylere inanıyorlar.çok yazık oluyor gerçekten.fitneci kaynıyor bu kazan,olma her yeme takılan sazan diyorum.
nihayetinde albüm gibi bir albüm.beni sevenler daha da sevecek sevmeyenler daha da sevmeyecek:)
10.yılımı kutlayanlara çok teşekkür ederim.yılbaşı günü benim 10.yılımdı.uzun bir zaman sayılmasa da hatrı sayılır bir 10 yıl.bu 10 yılın hatrına bugune kadar yaptığım en hoş şarkıları bir cd de toplayacağım.diğer mc lerle söylediğim feat şarkıları solo olarak 2.bölümleriyle yeniden düzenleyeceğim.böylelikle solopa kajmer olarak nefis bir albümle 10 seneyi yâd edeceğiz.ne mutlu.
hepinizi çok seviyorum.daha uzun bir yazı yazacağım elbet,amma şimdilik bu azla yetinin,bu gazla bekleyin:)
k.i.t.s albümünün sahibi ,hani bunun ilk sahibi:)
sevgilerimle…
küheylan
1 sayfadaki 1 sayfası